Ledig stilling: Teamleder

Skrevet av Marius Lundstein,  08.06.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Vil du være med å utvikle DNT og få flere med i travsporten? DNT søker etter en teamleder for avdeling for organisasjon og rekruttering. 

Hestesporten er en aktiv bidragsyter i samfunnet. Totalt sett sysselsetter hestesporten ca. 16 500 mennesker og bidrar til en verdiskapning i samfunnet på om lag 8 milliarder kroner årlig. Hesten har og vil alltid ha en viktig rolle i samfunnet. Den bidrar på områder som sport & idrett, helse, relasjonsbygging, utdanning, distriktspolitikk og opprettholdelse av kulturarven. En av grenene i hestesporten er travsport.

Det Norske Travselskap (DNT) ble stiftet i 1875, og er Norges eldste organiserte sportsgren. DNT`s organisasjon består av 11 travforbund og 160 travlag fordelt rundt i hele Norge, med om lag 10 000 medlemmer. Sentraladministrasjonen organiserer virksomheten innen sporten etter retningslinjer gitt av det politisk valgte styret. I forbindelse med at en av våre ansatte skal gå av med pensjon har vi nå ledig en 100 % stilling som teamleder for avdeling for organisasjon og rekruttering. Kanskje det er nettopp deg vi er på utkikk etter?

Teamleder for organisasjon og rekruttering
DNT søker etter en teamleder som skal ha det overordnende ansvaret for organisasjon og rekruttering i sentraladministrasjonen. DNTs medlemmer og deres frivillige innsats er en viktig ressurs på alle nivåer i travsporten. I vår utvikling som organisasjon skal vi både ivareta våre eksisterende medlemmer, samtidig som vi skaper en åpen vei inn i sporten for nye mennesker. Vår nye teamleder skal bidra inn i organisasjonsutviklingen og vi søker derfor en strategisk sterk og handlekraftig person, med god kjennskap til frivillig organisasjonsvirksomhet. Stillingen rapporterer til generalsekretær.

Oppgaver og ansvar som vil bli tillagt stillingen:

  • Budsjettansvar
  • Personalleder for avdelingen
  • Koordinere og utvikle rekrutteringsaktiviteter i samarbeid med avdelingens ansatte, eksempelvis Til Start, lokalkjøringer og Hestens Dag
  • Følge opp travforbund og travlag i henhold til DNTs lov og organisasjonsvirksomheten
  • Produsere kommunikasjonsinnhold for avdelingen
  • Relevante sekretæroppgaver i sentraladministrasjonen
  • Administrasjon og saksbehandling for avdelingen

Hvem er du?
For å skape de nødvendige resultater ser vi for oss at du er en samarbeidsorientert, positiv og fleksibel person, med stor arbeidskapasitet i en arbeidshverdag med høyt tempo. Det er viktig for oss at du har god formidlingsevne og liker å engasjere mennesker rundt deg. 

Du må ha god kjennskap til travsporten, erfaring med organisasjonsvirksomhet, samt administrativ kompetanse. Stillingen krever kjennskap til bruk av data og IT-verktøy, samt god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

DNT har travforbund og travlag spredt fra nord til sør i Norge, og du må derfor være innstilt på en god del reisevirksomhet. Med bakgrunn i dette fordrer også stillingen at du har førerkort i klasse B. 

Hva kan du forvente av oss?
DNT holder til i hyggelige lokaler på Hestesportens Hus, Bjerke Travbane, i Oslo. Her kan vi tilby deg en utfordrende og spennende stilling i sentraladministrasjonen der du får være med å utgjøre en forskjell for norsk travsport. Hos oss vil du møte et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i en sportsorganisasjon med mangfoldige muligheter. Arbeidstiden er underlagt fleksitidordning, og vi kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger samt lunsjordning. Lønn etter avtale.

Stillings- og søknadsinformasjon:
DNT er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Søknad sendes etter følgende mal: motivasjon, utdanning/relevant erfaring (utdypning av CV/vitnemål) og personlige egenskaper. Vedlagt til søknaden følger CV m/referanser og eventuelt vitnemål.

Søknadsfrist: 23. juni. Snarlig tiltredelse og etter avtale.

Søknad sendes på e-post og spørsmål rettes til stillingens kontaktperson:

Marius Lundstein
Kommunikasjons- og utviklingssjef
marius.lundstein@travsport.no / 994 90 750

Last ned stillingsutlysningen ved å klikke her