Klasseløpsauksjon 2022

Skrevet av Laila Stolpnes,  06.05.2022
Artikkelbilde
Illustrasjon

Fra tirsdag 6. september – lørdag 10. september - En hybridløsning - digital nettauksjon med mulighet for fysisk oppmøte.

I 2020 og 2021 ble Klasseløpsauksjonen avholdt som en «ren» nettauksjon. Årets auksjon vil også være en digital nettauksjon der all budgivning foregår over nett. DNT vil, som i de to foregående årene, samarbeide med ASVT Trottex AB, og auksjonen blir gjennomført via www.asvt.se. Den digitale budgivningen vil åpne tirsdag 6. september og være åpen til auksjonsfinalen lørdag 10. september. 

ASVT Trottex AB har i år oppgradert sin auksjonsside, og blant annet presentasjonen av hestene gjøres i et mer moderne uttrykk. For å i størst mulig grad samle all informasjon på ett sted, vil DNT i år gå bort fra å benytte www.auksjonshester.no som informasjonsside om auksjonen. Mest mulig informasjon vil bli samlet på www.asvt.se, mens supplerende saker om auksjonen vil bli publisert på www.travsport.no.

Nytt av året er at DNT vil tilrettelegge for en fysisk møteplass mellom selger og kjøper på Bjerke Travbane siste dag i auksjonen (auksjonsfinalen), lørdag 10. september. Dette betyr at de selgerne som ønsker å vise sin hest frem på Bjerke under auksjonsdagen vil kunne gjøre dette. For de som ønsker å vise frem hesten sin på Bjerkebanen auksjonsdagen så vil det bli organisert med stallplass og visningspaddock (slik som tidligere fysiske auksjoner). Hesten skal imidlertid ikke vises under selve auksjonen. En direktesending vil følge auksjonen fra kl. 18.00 auksjonsdagen og presentere hestene slik som de to foregående årene. Under auksjonsfinalen vil bilder og video innsendt fra selger bli vist på skjermen.

TV-sending med fagpanel og åpen restaurant på Bjerkebanen 
Også i år vil auksjonen sendes direkte over DNT-TV, YouTube og Facebook med studio og fagpanel som presenterer hver enkelt hest, samt følger budgivningen. Sendingen vil ligne på den som ble sendt i 2021. Se opptak av denne sendingen her: https://www.youtube.com/watch?v=3RLnu8q3wCE .

Samme dag som auksjonen avholdes Klasseløpene på Bjerkebanen, og rett etter løpene vil auksjonssendingen starte opp i restauranten på Bjerke. DNT vil promotere dette arrangementet og håper mange vil følge auksjonsfinalen fra restauranten på banen, med mål om å skape god auksjonsstemning!

Skulle man imidlertid ikke ha anledning til å delta i restauranten, så har man alle muligheter til å delta i budgivningen hjemmefra!  

Velkommen til auksjon!

DNT gleder seg til en ny Klasseløpsauksjon og ser frem til en auksjon der det også i år bugner av flotte, norskfødte åringer! Har du spørsmål om auksjonen? Ta kontakt med oss på auksjon@travsport.no

Påmeldingsskjema 2022
Skjema for røntgenundersøkelse