Tron Gravdal ny teamleder

Skrevet av Marius Lundstein,  04.07.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Tron Gravdal ansettes som ny teamleder for avdeling for organisasjon og rekruttering i Det Norske Travselskap (DNT) i 100 % stilling. Han starter i stillingen 1. oktober.

DNT har ansatt Tron Gravdal som ny teamleder for avdeling for organisasjon og rekruttering i DNT. Se stillingsutlysningen her. Gravdal har arbeidet hele sin yrkesmessige karriere i travsporten, og har derfor særdeles god kjennskap til DNT og samtlige av organisasjonens virksomhetsområder.

Gravdal kommer fra Norsk Trav AS som sportssjef og for øyeblikket også konstituert daglig leder, og er en kjent person for mange i norsk travsport. Han har blant annet jobbet to perioder som sports- og arrangementsansvarlig ved Drammen Travbane, og to perioder som sportssjef i sentraladministrasjon til DNT.

-  Gjennom all sin yrkesmessige erfaring i DNT har Gravdal opparbeidet seg en kompetanse om organisasjonsvirksomheten i norsk travsport som vil komme godt med i denne stillingen, sier generalsekretær Svein Morten Buer.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny jobb i DNT! Frivilligheten engasjerer meg og jeg ser spesielt frem til å arbeide med aktivitetsutvikling i travlag og travforbund. DNT har travlag fra nord til sør i Norge, og i samarbeid med organisasjonsleddene skal vi fortsatt bruke alle mulighetene vi har til å øke interessen for travsport i Norge, forteller Tron Gravdal engasjert.

Gravdal starter i stillingen 1. oktober.