To kuskemesterskap i august

Skrevet av Norsk Trav,  26.07.2022
Artikkelbilde
Bjørn Steine vant Thor Tholfsens minneløp tidligere i sommer. NM er sommerens andre høydepunkt for de stallansatte. Foto: hesteguiden.com

Norgesmesterskapene for stallansatte og amatører nærmer seg. Her ser du hvem som er kvalifisert i de to lisenskategoriene. 

Mens Norgesmesterskapet for trenere ble avholdt tidligere i sommer med Åsbjørn Tengsareid som triumfator, kan hans stallansatte Bjørn Steine ta sitt første norske mesterskap på sin tidligere hjemmebane om drøyt tre uker. 

Fjorårsvinneren Magnus Teien Gundersen har ikke lenger stallansattlisens og det har heller ikke Lars Fredrik Kolle og Ole Christian Kjenner som har begge vært gjengangere i mesterskapene de seneste sesongene. Selv om sistnevnte ikke kan slå følge med sin søster Christina til årets mesterskap, betyr ikke det at mesterskapet går uten et søskenpar. Fra Forus er nemlig både Tord og André Rosseland Salte kvalifisert. Kjønnsbalansen i årets NM for de stallansatte ser også ut til å være vel ivaretatt med 6 utøvere fra hvert kjønn.

NM for stallansatte - Bergen Travpark, 20.august

Bjørn Steine
Christina Kjenner
Line Marie Andersen
Tord Rosseland Salte
Josefine Eilertsen
Ragnhild Bjørnbeth
Patrick Larsen
Vidar Tjomsland
Maylen Lode
Joakim Hansen
Cathrine Dahle
André Rosseland Salte

Reserve:
Jarle André Smedtorp

NM for amatører - Klosterskogen 27.august

Disse er kvalifisert: 

Adrian Solberg Akselsen
Roar Hop
Lars Raaum
Anette Frønes
Atle Erga
Tina Lagesen
Tommy Fløysand
Rune Røyrås
Thomas Mjøen
Henrik Kulblik
Bernt Øksnevad
Stian Pettersen

Reserve
Mats Gunnar Ringberg