Husk å melde til finalene i Meeting 1 !

Skrevet av Norsk Trav,  22.06.2022
Artikkelbilde
Miss Pepper har hatt et fantastisk meeting med tre triumfer. Foto: hesteguiden.com

Alle kval.løp i Meeting 1 er nå avviklet og kun finalene under Jarlsbergs trippeltrav gjenstår. Innmelding til finalene må skje innen mandag 4. juli kl 08.30. 

Det understrekes at meldt er meldt-prinsippet gjelder i alle finalene, og at det er mørk sportrekning i samtlige finaler bortsett fra finalene i Grunncupen og Kaldblodscupen hvor spor etter grunnlag benyttes.

I Grunndivisjonen startet i alt 67 hester gjennom meetinget. Poengene var jevnt fordelt. Peaceful Tile tok flest poeng, mens Mojo's Maxmara har den siste finaleplassen med 16 poeng. 

Bronsedivisjonen mobiliserte 51 hester gjennom meetinget. M.S. Star Trotter var den flittigste poengplukkeren med 74 poeng. Siste sikre finaleplass gikk til Restless By The Sea med 12. 

I Sølvdivisjonen var i at 36 unike hester til start i seks kvalifiseringer. Miss Pepper var den suverene poengsankeren med 94 poeng, mens Sheena's Boy tok den siste plassen med 9 poeng. 

Hoppedivisjonen hadde 67 hester til start i til sammen åtte kvalifiseringer. Jevnt i toppen her, men Elvira Damgård topper med 37 poeng. Delicious Monica innehar den siste sikre plassen med 13 poeng. 

I Grunncupen kom Sigve H.R. sent inn i leken, men med 42 poeng er han mestvinnende av 82 (!) hester som prøvde lykken. Idu Bork kan også forberedes på Jarlsberg-tur. Han tok tolvteplassen med 13 poeng. 

I Kaldblodscupen vant Balder Odin to av de tre siste kvalifiseringene. Han topper listen med 60 poeng, mens Frøyu Pelle har den siste plassen med 12 poeng. 46 hester prøvde seg i Kaldblodscupen. 

Og til slutt. I Hoppecupen var Ness Tjo Fryd den flittigste poengplukkeren. Hun tok 62 poeng, mens Komnes Anna innehar den femtende og siste plassen med 10 poeng. 

En oversikt over Meeting 1 finner du i denne saken.

Poengstilling meeting 1 per 22. juni

Alle opplysninger er med forbehold om feil.