105 åringer til Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Marius Lundstein,  22.06.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

105 åringer er påmeldt til Klasseløpsauksjonen, som i år holdes fra tirsdag 6. september til lørdag 10. september. Se oversikt over de påmeldte åringene her! 

Klasseløpsauksjon 2022 avholdes som en internettauksjon i samarbeid med ASVTs Trottex AB på deres hjemmeside www.asvt.se. Trottex har lang erfaring med avholdelse av internettauksjoner for travhester, og du kan lese mer på deres hjemmeside her

Nytt av året er at DNT vil tilrettelegge for en fysisk møteplass mellom selger og kjøper på Bjerke Travbane siste dag i auksjonen (auksjonsfinalen), lørdag 10. september. Dette betyr at de selgerne som ønsker å vise sin hest frem på Bjerke under auksjonsdagen vil kunne gjøre dette. For de som ønsker å vise frem hesten sin på Bjerkebanen auksjonsdagen så vil det bli organisert med stallplass og visningspaddock (slik som tidligere fysiske auksjoner). Hesten skal imidlertid ikke vises under selve auksjonen. En direktesending vil følge auksjonen fra kl. 18.00 auksjonsdagen og presentere hestene slik som de to foregående årene. Under auksjonsfinalen vil bilder og video innsendt fra selger bli vist på skjermen.Det vil være muligheter til å følge auksjonsfinalen fra restauranten på Bjerke Travbane, i tillegg til DNT-TV, Facebook og YouTube. 

Påmeldingsfristen til årets auksjon gikk ut 12. juni, og totalt er det 105 åringer påmeldt. Av disse er det 73 varmblodstravere og 32 kaldblodstravere. 57 av de påmeldte åringene er hopper, mens 48 er hingster. Er du interessert i å kjøpe hest kan du allerede nå starte dine forberedelser. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon, og kanskje er det nettopp du som sikrer deg den neste klassiske vinneren?

Oversikt over alle påmeldte åringer til Klasseløpsauksjon 2022 får du ved å klikke her. Av denne listen fremgår det også hvilke åringer som vil vises på Bjerke Travbane lørdag 10. september. 

Kontaktinformasjon

Det Norske Travselskap v/Laila Stolpnes
tlf 950 77 061
e-post: auksjon@travsport.no