Husk å registrere deg

Skrevet av Marius Lundstein,  31.08.2022
Artikkelbilde
Over 100 spennende åringer stiller på årets Klasseløpsauksjon! Foto: Hesteguiden.com

Klasseløpsauksjonen 2022 arrangeres som en nettauksjon. Hvis du ønsker/vurderer å by er det viktig at du registrerer deg i god tid før auksjonen starter.

Klasseløpsauksjon avholdes fra tirsdag 6. september til lørdag 10. september som en digital nettauksjon hos ASVT Trottex AB. I overkant av 100 spennende åringer er påmeldt til årets auksjon og nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver!

Over 90 av de påmeldte hestene vil det være mulig å besiktige på Bjerke Travbane 10. september. Som tidligere år har auksjonsområdet tilholdssted på parkering syd, og visningsområdet vil være åpent fra kl. 10.00 lørdag formiddag. Kl. 12.00 er det felles visning i katalogrekkefølge av alle hestene som er påmeldt på visningen. Hvilke hester som deltar på visning står anmerket i katalogen.

Auksjonsfinalen starter kl. 18.00 lørdag, og du kan følge auksjonen direkte fra restauranten på Bjerke Travbane, i tillegg til Det Norske Travselskap sine sosiale medieplattformer: DNT-TVFacebook og YouTube. Vi gjør oppmerksom på at hestene ikke vil vises i egen ring under selve finalen og all budgivning foregår digitalt.

Registrer deg til nettauksjonen
Hvis du er planlegger eller vurderer å by under auksjonen er det viktig at du registrerer deg så snart som mulig. Norske (utenlandske) statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet, dette må behandles hos ASVTs Trottex AB før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes, og du må derfor sørge for å være ute i god tid! Registrer deg her.

Alt om auksjonen får du på www.asvt.se