Ledig vikariat: Administrasjonsmedarbeider

Skrevet av Administrasjonen,  29.03.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

DNT har ledig et vikariat i 100 % stilling som administrasjonsmedarbeider i sentraladministrasjonen. Kanskje det er deg vi er på utkikk etter? 

Hestesporten er en aktiv bidragsyter i samfunnet. Totalt sett sysselsetter hestesporten ca.
16 500 mennesker og bidrar til en verdiskapning i samfunnet på om lag 8 milliarder kroner årlig. Hesten har og vil alltid ha en viktig rolle i samfunnet. Den bidrar på områder som sport & idrett, helse, relasjonsbygging, utdanning, distriktspolitikk og opprettholdelse av kulturarven. En av grenene i hestesporten er travsport.

Det Norske Travselskap (DNT) ble stiftet i 1875, og er Norges eldste organiserte sportsgren. DNTs organisasjon består av 11 travforbund og 160 travlag fordelt rundt i hele Norge, med om lag 10 000 medlemmer. Sentraladministrasjonen organiserer virksomheten innen sporten etter retningslinjer gitt av det politisk valgte styret. Nå har vi et ledig vikariat i 100 % stilling som administrasjonsmedarbeider, og kanskje er det nettopp deg vi er på utkikk etter?

Hva forventer vi av deg?
Som administrasjonsmedarbeider hos DNT vil du få en sentral rolle i administrasjonens daglige gjøremål. For oss er det viktig at du er en positiv og fleksibel person, som trives i et miljø med høyt tempo med varierte arbeidsoppgaver. Du liker å yte god service til de rundt deg, og tar aktivt del i det som skjer. Du er selvgående og strukturert, samtidig som du samarbeider godt med andre. Utfordringer løser du med et smil, og gjennom god arbeidskapasitet liker du å yte det lille ekstra. Grunnleggende kunnskap om travsporten er en forutsetning.

Arbeidsområder:

  • Generell administrasjon og saksbehandling knyttet til sports- og organisasjonssaker
  • Betjene førstelinjetjenesten på telefon og e-post
  • Koordinering av besøk, møter og arrangementer
  • Bistå ledere med sekretærarbeid
  • Forefallende administrasjonsarbeid

Kvalifikasjoner:

  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • God kjennskap til bruk av data og IT-verktøy
  • Ønskelig med erfaring med administrasjonsarbeid/saksbehandling
  • Grunnleggende kunnskap om travsporten

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Hva kan du forvente av oss?
DNT holder til i hyggelige lokaler på Hestesportens Hus, Bjerke Travbane, i Oslo. Her kan vi tilby deg et spennende vikariat i sentraladministrasjonen der du får være med å bidra positivt for norsk travsport. Hos oss vil du møte et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø i en sportsorganisasjon med mangfoldige muligheter. Arbeidstiden er underlagt fleksitidordning, og vi kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger samt lunsjordning. Lønn etter avtale.

Stillings- og søknadsinformasjon:
DNT er opptatt av mangfold, blant annet med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vikariatet som administrasjonsmedarbeider løper frem til 1.september 2022.

Søknadsfrist: 18.04.2022. Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Kortfattet søknad inkludert CV sendes hanne.saeboe@travsport.no

Spørsmål rettes til stillingens kontaktpersoner:
Hanne Sæbø, telefon 926 15 089. 

Last ned hele stillingsutlysningen her.