Program og sendetider Klasseløpshelgen

Skrevet av Marius Lundstein,  11.09.2021
Artikkelbilde
Foto: Eirik Stenhaug

Det er klart for årets store travhelg Norge. Hvis du ikke er blant de som har sikret deg billett til Bjerkebanen, så har du alle muligheter for å nyte topp travsport hjemmefra.

Klasseløpshelgen – årets store travhelg i Norge. Vårt aller beste oppdrett skal kjempe om sportens blå bånd i Derby-løpene og våre norskfødte ungdomstravere kjemper om heder og ære i Norsk Travkriterium.

Selv om koronapandemien har satt sine begrensinger i antall tillatte publikum og gjester på Bjerke Travbane, så er det duket for en topp Klasseløpsfest på Bjerkebanen innenfor de gjeldende reglene. Se helgens program på Bjerke ved å besøke deres nettside http://www.bjerke.no/. Her kan du også laste ned helgens baneprogram, samt høre podcast der blant annet Øystein Tjomsland deler sine tanker foran helgens sportslige begivenheter.

Hvis du ikke har sikret deg billett til Bjerkebanen, så har du alle muligheter for å nyte topp travsport hjemmefra. Rikstoto Direkte (RD) sender direkte fra kl. 13.00 både lørdag og søndag. RD-sendingen kan også begge dager følges via Nettavisen eller Facebook.

Med ønske om en god Klasseløpshelg!