Husk å registrere deg

Skrevet av Marius Lundstein,  09.09.2021
Artikkelbilde
Over 100 åringer selges på årets Klasseløpsauksjon, som avholdes som en nettauksjon. Nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver!

Fredag er siste dag og finalen i årets Klasseløpsauksjon. Hvis du planlegger å delta i budgivningen må du huske på å registrere deg i god tid før finalen starter. 

Klasseløpsauksjonen startet tirsdag og varer frem til fredag. Fra kl. 18.00 fredag auksjoneres hestene ut seksjonsvis. Allerede torsdag morgen er det godt trykk i auksjonen og det foreligger bud på 69 hester. Følg nettauksjonen her

Auksjonen arrangeres som en nettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB, og for å kunne delta i må man registrere seg hos asvt.se. Vi oppfordrer alle interessenter til å registrere seg i god tid før auksjonsfinalen i morgen. Norske statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet og dette må behandles hos Trottex før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes og du må derfor sørge for å være ute i god tid! 

Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no

Kontaktinformasjon 
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. 

Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap
Epost: laila.stolpnes@travsport.no
Telefon: 950 77 061

Kontakt: ASVTs Trottex AB
Epost: trottex@asvt.se
Telefonnummer: +46 072 557 14 83