Endret studio for finalen

Skrevet av Marius Lundstein,  06.09.2021
Artikkelbilde
Over 100 åringer selges på årets Klasseløpsauksjon. Foto: Hesteguiden.com

Finalen i årets Klasseløpsauksjon kan følges direkte via auksjonens egen direktesending. Sendingen skulle opprinnelig sendes fra studio på Bjerkebanen, men det er endret tilholdssted for studio.

Klasseløpsauksjonen 2021 arrangeres som en nettauksjon fra tirsdag 7. til fredag 10. september. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon og kanskje er det nettopp du som sikrer deg den neste klassiske vinneren? All informasjon om auksjonen får du på www.auksjonshester.no.

Auksjonsfinalen holdes fredag 10. september og fra studio på Økern i Oslo inviterer Kurt Hella og Hans Kristian Skubberud til auksjonsfinale fra kl. 18.00. Her vil de sammen med panelet Ola Slåtsveen, Karoline Krogh Hansen, Charlotte Svendsen og Jørn Morten Kvikstad følge hele auksjonen. Du kan følge sendingen direkte via DNT-TVYouTube eller Facebook.

Opprinnelig var det planlagt å ha studio på Hestesportens Hus på Bjerke Travbane, med et begrenset antall VIP-plasser i studio. På grunn av lav interesse for VIP-plassene ble det bestemt å flytte studio til produksjonsselskapets (NEP Norway AS) lokaler på Økern i Oslo.

Husk å registrere deg til nettauksjonen
Hvis du er planlegger eller vurderer å by under auksjonen er det viktig at du registrerer deg så snart som mulig. Norske (utenlandske) statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet, dette må behandles hos ASVTs Trottex AB før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes, og du må derfor sørge for å være ute i god tid! Les mer på auksjonshester.no.

Kontaktinformasjon 
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. 

Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap
Epost: laila.stolpnes@travsport.no
Telefon: 950 77 061

Kontakt: ASVTs Trottex AB
Epost: trottex@asvt.se
Telefonnummer: +46 072 557 14 83