Bud på 51 hester

Skrevet av Even Elvenes,  08.09.2021
Artikkelbilde
Klasseløpsauksjonen 2021 avholdes som en nettauksjon. Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no. Foto: Hesteguiden.com

Årets Klasseløpsauksjon tok til tirsdag og vedvarer fram til fredag kveld. Onsdag kl. 13.30 er det kommet bud på 51 hester.

120 åringer er til salgs i nett-auksjonen som pågår. Man kan få kjøpt hingster og hopper av begge raser, varmblod og kaldblod. Ser man på deres stamme er det mye spennende å finne, og kl. 13.30 onsdag noterer vi oss så langt bud på 51 hester. Følg budgivningen her.

Klasseløpsauksjonen oppdateres jevnlig i treminutters intervaller og vil fortsette fram til fredag kveld kl. 18:00. Deretter avsluttes det hele ved en direktesendt auksjonsfinale, der hestene auksjoneres ut seksjonsvis.

Følg auksjonsfinalen direkte
Fra kl. 18.00 fredag kan man følge auksjonsfinalen live fra studio på Økern i Oslo. Her inviterer Kurt Hella og Hans Kristian Skubberud til en snerten sending via DNT’s plattformer. De vil sammen med panelet Ola Slåtsveen, Karoline Krogh Hansen, Charlotte Svendsen og Jørn Morten Kvikstad følge hele auksjonen. Du kan følge sendingen via DNT-TVYouTube eller Facebook.

Mye å kjempe om
De sportslige mulighetene i norsk travsport er mange, og for de som vurderer å kjøpe hest under den pågående Klasseløpsauksjon vil vi minne om følgende: 

  • Som eier av norskfødt unghest har du mulighet til å delta i klasseløpene, Norsk Travderby og Norsk Travkriterium.
  • Unghestløpene er mange og godt premierte. DNTs unghestserie er et bredt og godt tilbud til begge raser med forhøyede premier.
  • Det er spennende bonusløp for hester som har opprettholdt sin innmeldingsberettigelse i minimum ett av klasseløpene: Hans Petter Tholfsens Minneløp, DNTs Høstfinale for både tre- og fireårige hester, DNTs Hoppechampionat og DNTs 5-åringsløp. 
  • Husk at varmblodshester som er kjøpt på auksjonen automatisk har betalt første innskudd i Auksjonsløpet med total premieramme på 400.000 kroner i hovedløpet. Trøsteløp kjøres om nok anmeldte.
  • Både Grunndivisjonen og Bronsedivisjonen er forbeholdt norskfødte hester.
  • Kaldblodshester har dobbel sjanse til å være med i klassiske oppgjør da de også har muligheten til å delta i den svenske Kallblodsklassikern (kriterium og derby).

Kontaktinformasjon 
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. 

Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap
Epost: laila.stolpnes@travsport.no
Telefon: 950 77 061

Kontakt: ASVTs Trottex AB
Epost: trottex@asvt.se
Telefonnummer: +46 072 557 14 83