Tok Frankrike med storm

Skrevet av Even Elvenes,  01.09.2021
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

150 000 norske kroner ble lagt på bordet under auksjonen på Bjerke Travbane i 2016. Rebella Matters byttet på den måten eier fra oppdretter Stall Rebellion v/ Ole-Terje Obrestad til Stall T.R.E. Rebell v/ Rune Madsen i Bergen. Forhåpninger om en bra karriere fantes, men at den skulle resultere i et pengestint tokt til Frankrike kunne få drømme om.

Norsk oppdrett duger, det er bevist igjennom mange år. Så var også tilfelle med 2015-årgangen der Rebella Matters troner på toppen. Hoppa har vunnet 14 løp på 59 forsøk og kan vise til en inntjening på sterke 4,256 millioner kroner.

Karrieren hennes startet i vest, hos Pål Buer i Rogaland som treåring. Deretter tok Frode Hamre over. Hamre sendte Rebella Matters til Frankrike etter endt fireårssesong og opplevde seier på Vincennes blant annet. Den største premiesummen ble imidlertid tatt i Norsk Travdeby for hopper med en flatterende 2. premie verd hele en million kroner.

I år har Jean Michel Bazire tatt over regien og Rebella Matters har fortsatt utviklingen på en meget positiv måte. Med andre ord; norsk stål duger.

Nettauksjon i september
Klasseløpsauksjonen 2021 arrangeres som en nettauksjon fra tirsdag 7. september til fredag 10. september. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon og kanskje er det nettopp du som sikrer deg den neste klassiske vinneren? All informasjon om auksjonen får du på www.auksjonshester.no

Kontaktinformasjon 
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. 

Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap
Epost: laila.stolpnes@travsport.no
Telefon: 950 77 061

Kontakt: ASVTs Trottex AB
Epost: trottex@asvt.se
Telefonnummer: +46 072 557 14 83