To har rundet 10 millioner

Skrevet av Norsk Trav,  12.10.2021
Artikkelbilde
Frode Hamre topper trenerstatistikken. Foto: hesteguiden.com

Kampen om å bli landets mestvinnende trenerstall går inn i en avsluttende fase. I øyeblikket har to av dem rundet 10 millioner innkjørt. 

Med drøyt toogenhalv måned igjen av året troner Frode Hamres stall øverst på statistikken med 10,6 millioner innkjørt mens stall Tjomsland har 10,1 millioner. 

Trond Anderssen har fjerdeplassen på listen, og blir etter alle solemerker liggende der da det er langt ned til femtemann - Anders L. Wolden. Ser man Trond Anderssen og Kristian Malmins resultater sammenlagt har de drøyt 8,6 millioner innkjørt, noe som ville tatt dem opp på tredje. 

I kampen om kuskechampionatet har Dag-Sveinung Dalen 10 seirer til gode på Eirik Høitomt. I V75 er det Tom Erik Solberg som vinner oftest. Han har 21 seirer, noe som er to mer enn Høitomt. 

Blant amatørene og montérytterne er det meget jevnt. Tina Lagesen har vunnet 30 løp og jages av Thomas Mjøen med 29. I monté må man bruke annenplasser for å skille Amanda Robertsen og Helene Kolle som begge står med 20 seirer. Robertsen har dog 15 annenplasser mot Kolles 8. 

På denne siden finner du link til en rekke, heste- kuske- og trenerstatistikker.