Meeting 2 nesten ferdig

Skrevet av Norsk Trav,  25.11.2021
Artikkelbilde
Todin vant tre av kvalifiseringene i Kaldblodscupen - senest på Bjerke onsdag. Foto: hesteguiden.com

I tre av sju divisjoner er samtlige kvalifiseringer nå ferdigkjørt i Meeting 2. Her får du status i de forskjellige klassene. 

Samtlige sju finaler kjøres på Bjerke lørdag 18. desember, og alle går med 100 000 i førstepremie. 

Alle de 10 kvalifiseringene i Grunncupen er kjørt. Bonus Diamant rundet til topps over listen av poengsankere. Den siste finaleplassen ble tatt på 15 poeng. Mens kvalifiseringene i Grunncupen kjøres med varierende forutsetninger i grunnlag inntil 400 000, kjøres finalen som sportrapp. 

I Hoppecupen gjenstår to kvalifiseringer, den første på Leangen kommende lørdag der flere lokale hopper har sjansen til å sikre en finaleplass. Børke Billie har sanket flest poeng i Hoppecupen. I finalen settes tilleggene ved 325 000 og 650 000 kroner. 

Finalen i Kaldblodscupen kjøres også som Kristianiapokalen. Den siste kvalifiseringen ble kjørt på Bjerke onsdag. Som i Grunncupen kjøres finalen med sportrapp. Todin har vunnet tre av åtte kvalifiseringer og er den flittigste poengsankeren uansett divisjon. Den siste sikre finaleplassen ble tatt på 13 poeng. 

I Hoppedivisjonen gjenstår to kvalifiseringer - en av dem på Leangen lørdag. Karlotta har vært den flittigste poengplukkeren sålangt, og Frode Hamre har ytterligere to sikre finalister. Finalen kjøres med mørk sportrekning. 

I Grunndivisjonen er det to kvalifiseringer igjen. Present Tile har sanket flest poeng med 42. Seiersvante Run To You er blant hestene som er sikret en plass i finalen med sin ene kvalseier. 

I Bronsedivisjonen er også poengene godt spredd utover. Carolina Volo sanket 38 poeng tidlig i meetinget og topper fortsatt listen tett fulgt av Ian B.R.. 19 poeng skal normalt sikre en finaleplass. Den siste kvalifiseringen kjøres over 2500 meter på Klosterskogen 4. desember. 

I Sølvdivisjonen ble siste kval kjørt på Bjerke onsdag. Hulken Sisu vant og sikret med det finaleplass. Killingmo-duoen Park View og Vitro Diablo har vært de ivrigste poengsankerne, og kan få med seg Strong Case på laget til finalen. Frode Hamre har hele fem kvalifiserte til finalen. 

På denne siden finner du informasjon om divisjonssystemet samt link til oppdatert poengstilling.