Sørlandet fredag – Klosterskogen søndag

15.03.2021
Artikkelbilde

Det har vært usikkerhet knyttet til løpsdagen på Sørlandets Travpark fredag 19. mars. Løpsdagen vil gjennomføres med noen mindre endringer i forhold til opprinnelig oppsett.

Formannskapet i Kristiansand Kommune vedtok mandag at arrangement kan gjennomføres under forutsetning av at deltakerne kun består av de som kan anses som profesjonelle aktører.

For løpene på Sørlandets Travpark vil denne begrensningen i praksis gjelde i selve løpsbanen. Det betyr at amatørtrente hester kan delta på normalt vis, men at løpene fredag kun kan kjøres av kusker med profesjonelle lisenser – det vil si lisenskategori – T – profesjonelle trenere, og lisenskategori – S – stallansatte kusker.

Innmelding og starterklæring for løpene fredag vil være på onsdag 17. mars.

Klosterskogen søndag

I Tønsberg er fortsatt smittetrykket høyt, og kommunen har i dag innstilt på å forlenge perioden med forsterkede tiltak. Det betyr at den planlagte løpsdagen på Jarlsberg søndag 21.mars avlyses. Isteden etableres det en ny løpsdag på Klosterskogen samme dag. Til Klosterskogens løpsdag søndag 21. mars benyttes de proposisjonene som var tenkt benyttet til Jarlsbergs løpsdag.

OBS! Hester som var meldt til Jarlsberg vil ikke overflyttes automatisk. Det må innmeldes på nytt til Klosterskogens løp.

Innmelding og starterklæring for løpene søndag vil være på torsdag 18. mars.

Løpsdager neste uke

Videre er det klart at løpsdagen på Bjerke tirsdag 23. mars avlyses. Det er også usikkerhet knyttet til løpsdagen på Jarlsberg onsdag 24. mars. En beslutning om hvor det vil avvikles løp disse to dagene tas i løpet av tirsdags kveld. Uansett er det besluttet at innmelding for disse løpsdagene kommer til å bli forskjøvet til henholdsvis torsdag 18. mars for løpsdagen 23. mars, og til fredag 19. mars for løpsdagen 24. mars. Endelig informasjon om dette vil dermed komme ut på www.travsport.no sent tirsdag kveld.