Løpsdager i påsken

Skrevet av Norsk Trav,  26.03.2021
Artikkelbilde

Det har manglet avklaringer for to løpsdager i påsken etter at det ble klart at Klosterskogen ikke fikk anledning til å gjennomføre sitt tradisjonsrike påsketrav - noen justeringer er nå foretatt.

For påskeaften sin del var det i utgangspunktet terminfestet to løpsdager. Først på Klosterskogen, og deretter et kveldstevne på Forus. Siden det ikke blir internasjonal V75-omgang i Norge denne lørdagen er det besluttet at det ikke blir avviklet løp på dagtid. Isteden oppgraderes de planlagte kveldsløpene på Forus til V75-dag med nye proposisjoner. I hovedtrekk vil det kjøres med de samme proposisjonene, og premienivå som var planlagt på Klosterskogen.

Når det gjelder langfredag vil en beslutning om eventuell løpsdag der tas først på mandag.

Dette betyr også noen endringer i innmeldingsfrister. I den spesielle situasjonen vi er oppe i velger vi å kjøre med korte frister mellom innmelding/starterklæring og løpsdagene. Derfor vil det ikke bli noen innmeldinger hverken på søndag 28. mars (da det opprinnelig var planlagt innmelding til påskeaften og langfredag) eller på mandag 29. mars. Tirsdag 30. mars vil det være innmeldinger til evt. løpsdag 2. april, mens innmeldinger til løpsdagene lørdag 3., søndag 4., mandag 5., og tirsdag 6. april – alle vil være onsdag 31. mars.

Som tidligere nevnt er løpsdagen som var planlagt på Biri onsdag 7. april avlyst, og denne vil ikke erstattes.

Løpsdagskalenderen vil sent fredag kveld være oppdatert med gjeldende løpsdager og tilhørende proposisjoner