Innmeldinger utsettes

Skrevet av Norsk Trav,  04.03.2021
Artikkelbilde

Beklageligvis er det vrient å planlegge hvor og når man har løp om dagen, nå er det klart at det blir nye endringer for flere av løpsdagene neste uke.

Det er i kveld besluttet kraftige innstramninger i smittevernstiltakene i Tønsberg Kommune. Dette påvirker også Jarlsberg Travbane og løpsdagene på Jarlsberg onsdag 10. mars og fredag 12. mars er dermed avlyst.

For å få best mulig oversikt over situasjonen er det besluttet at det ikke vil foretas noen innmeldinger i morgen, fredag. I utgangspunktet skulle det fredag vært tatt innmeldinger til løpsdagene på Jarlsberg onsdag 10. mars og Momarken torsdag 11. mars.

Den terminfestede løpsdagen på Momarken 11. mars er fortsatt tenkt avviklet som planlagt, men da det foreløpig ikke er klart hvilket løpstilbud det ellers vil bli på onsdag og fredag neste uke, utsettes derfor innmeldingen for onsdags- og torsdagsløpene neste uke, til mandag 8. mars.

Nærmere informasjon om løpsdagene onsdag 10.mars og fredag 12.mars vil komme på www.travsport.no så snart det er klart, senest søndag 7. mars kl 18.00.