15. mars lanseres ny nettinnmelding

Skrevet av Marius Lundstein,  01.03.2021
Artikkelbilde
15. mars lanseres ny nettinnmelding i DNTs medlems- og kundeportal Min Side.

15. mars lanseres ny nettinnmelding i Min Side. Min Side kommer også i mobilvennlig versjon med nytt design og flere forbedrede funksjoner.

Min Side er Det Norske Travselskap sin medlems- og kundeportal. Her får våre medlemmer, aktive utøvere, oppdrettere og hesteeiere tilgang til en rekke tjenester og digitale verktøy.

15. mars kommer Min Side i mobilvennlig versjon, nytt design og med flere forbedrede funksjoner. Deriblant lanserer vi en helt ny nettinnmelding i Min Side. Via nettinnmelding kan alle med gyldig, norsk trenerlisens melde hester digitalt til løp. Portalen gir deg tilgang til å melde de hestene du har registrert på din treningsliste, samt alle tilgjengelige løpsproposisjoner.

Nettinnmelding i Min Side
Frem til nå har nettinnmelding vært et eget system og utenfor Min Side. Lisensinnehavere har med det måtte forholde seg til to digitale portaler, og portalene har hatt forskjellig brukernavn og passord for pålogging. Fra 15. mars blir ny nettinnmelding tilgjengelig i Min Side og alle våre digitale verktøy for deg som holder på med travhest samles i samme portal.

I forbindelse med lansering vil vi ha en overgangsperiode mellom gammel og ny versjon. Det betyr at den «gamle nettinnmeldingen» vil holdes tilgjengelig i en periode fremover, men i løpet av våren vil denne avsluttes.

Det er derfor viktig at lisensinnehavere som ennå ikke har tilgang til Min Side allerede nå tar kontakt med vårt Servicetorg, som vil bistå med pålogging til Min Side. Brukernavn for pålogging vil være din registrert e-post og ikke lisensnummer slik som det har vært tidligere.

Kundeservice
Har du spørsmål, eller mangler du brukernavn og passord for pålogging til Min Side? Ta kontakt med DNTs Servicetorg via post@travsport.no eller telefon 22 95 60 00. Ved registrering må du oppgi både e-post og mobilnummer. 

Her finner du Min Side på travsport.no: