Utsatte innmeldingsdager

Skrevet av Norsk Trav,  06.05.2021
Artikkelbilde

Det er fortsatt enkelte lokale koronatiltak som påvirker våre løpsdager. I første omgang er nå innmeldingsfristene utsatt for løpsdagene som opprinnelig skulle hatt innmelding fredag 7. mai.

Forus har terminfestet løpsdag onsdag 12. mai. Siden avgjørelsen om at denne løpsdagen kunne finne sted ble avgjort såpass tett inn på planlagt innmeldingsdag (fredag 7/5), er det besluttet at innmeldingsfristen for løpsdagen utsettes til mandag 10. mai. Løpsdagskalenderen med tilhørende proposisjoner for denne løpsdagen blir gjort tilgjengelig i løpet av torsdag kveld.

Klosterskogen har terminfestet løpsdag torsdag 13. mai. Foreløpig er det ikke vedtatt innstramninger i Skien som skal påvirke denne løpsdagen, men på grunn av det høye smittetrykket i kommunen er innmelding for denne løpsdagen flyttet til tirsdag 11. mai. Dersom det skulle komme innstramninger i Skien neste uke som gjør at det ikke kan kjøres på Klosterskogen vil det etableres en ny løpsdag på Jarlsberg isteden. Da vil i så fall proposisjonene som er planlagt denne dagen fortsatt benyttes.

Momarken har terminfestet løpsdag søndag 16. mai. I øyeblikket er det svært usikkert om denne løpsdagen kan gjennomføres der som planlagt. Dersom løpene ikke kan avvikles på Momarken vil det etableres ny løpsdag på Biri med tilsvarende proposisjoner som tenkt brukt på Momarken. En endelig beslutning angående 16. mai vil først tas over helgen.

Uke 20

For uke 20 er håpet fortsatt at vi kan benytte opprinnelig terminliste. I løpet av de nærmeste dagene vil oppdatert løpsdagskalender frem til og med 25. mai kunne publiseres.