Oppdatert info uke 19 og uke 20

Skrevet av Norsk Trav,  09.05.2021
Artikkelbilde

Klosterskogen får ikke kjørt kommende uke, mens Momarken er i gang igjen. Samtidig er det besluttet at løpene på Forus flyttes fra onsdag til torsdag.

Koronasituasjonen påvirker fortsatt travløpene om dagen. Det betyr at det blir en del endringer både på løpsdager og innmeldingstidspunkter.

På grunn av stort smittepress i Grenlandskommunene har det i løpet av helgen igjen blitt innført tiltaksnivå 5b i Skien. Dermed kan det ikke avvikles løp på Klosterskogen Kristi Himmelfartsdag. Samtidig kommer det gode nyheter fra Indre Østfold om at det igjen er klart for travløp på Momarken.

I morgen, mandag, skal formannskapet i Tønsberg ha et møte om smittesituasjonen der. For å få best mulig oversikt over situasjonen er det derfor også besluttet at innmeldingen for V75-løpene på Jarlsberg lørdag utsettes til tirsdag.

Det legges fortsatt opp til at det etableres en ny løpsdag på Jarlsberg torsdag 13. mai. Da kjøres det med de proposisjoner som var tenkt benyttet på Klosterskogen samme dag. Innmelding er satt til tirsdag 11. mai.

Vi gjør oppmerksom på at hester som opprinnelig var innmeldt til Klosterskogen må innmeldes på nytt til løpsdagen som er etablert på Jarlsberg. På Jarlsberg er det fortsatt kun kusker med profesjonell kjørelisens som kan delta.

Forus skal også i gang igjen fra kommende uke, men det er nå besluttet at denne løpsdagen vil gjennomføres torsdag 13. mai istedenfor onsdag 12. mai. Innmeldingen vil også flyttes frem til tirsdag 11. mai.

Torsdag 13. mai vil første løp på Jarlsberg starte ca. kl. 15.30, mens første løp på Forus vil starte ca. kl. 18.45.

Momarken har vært stengt i en lengre periode nå, og det var usikkerhet knyttet til om de ville kunne åpne igjen til løpsdagen 16. mai. Nå er det imidlertid klart at Momarken kan avvikle den planlagte løpsdagen søndag 16. mai. Innmelding til denne løpsdagen vil være onsdag 12. mai.    

Innmeldingen til løpene på Leangen mandag 17. mai flyttes også en dag, til onsdag 12. mai.

Dette er løpsdagene med innmeldingsdager i siste del av uke 19 og første del av uke 20:

Torsdag 13. mai – Jarlsberg (kl 15.30) – innmelding/starterklæring tirsdag 11. mai

Torsdag 13. mai – Forus (kl 18.45) – innmelding/starterklæring tirsdag 11. mai

Fredag 14. mai – Bergen – innmelding/starterklæring mandag 10. mai

Lørdag 15. mai – Jarlsberg - innmelding/starterklæring tirsdag 11. mai

Søndag 16. mai – Momarken - innmelding/starterklæring onsdag 12. mai

Mandag 17. mai – Leangen - innmelding/starterklæring onsdag 12. mai

Tirsdag 18. mai – Bjerke - innmelding/starterklæring onsdag 12. mai 

Løpsdagskalenderen gjeldende til og med onsdag 26. mai vil være oppdatert sent søndag kveld.(OBS! med forbehold om endringer).