Løpsdagskalenderen oppdateres

Skrevet av Norsk Trav ,  21.05.2021
Artikkelbilde

Fortsatt er Skien omfattet av ekstra koronarestriksjoner. Derfor vil også løpsdagen torsdag 3. juni avholdes på Jarlsberg Travbane.

I løpet av fredagskvelden vil løpsdagskalenderen frem til og med søndag 6. juni publiseres, mens resterende løpsdager i juni vil publiseres i løpet av helgen. Vi gjør oppmerksom på at det fortsatt kan komme endringer i terminlisten dersom lokale koronarestriskjoner gjør dette påkrevet.

Ingen propagandatrav

16. juni var det planlagt løpsdag på Kala, mens det i utgangspunktet var planlagt løpsdag på Kongsvinger 7. juli. På grunn av at det fortsatt vil være begrenset hvor mange som kan slippe inn på disse arrangementene er det besluttet at det heller ikke i år blir avholdt totalisatorkjøringer på disse banene. Momarken og Biri overtar disse løpsdagene. Fra før har også Magnor og Haugaland avlyst årets propagandatrav.

Gjennomgang av regelverket

Etter regjeringens pressekonferanse i dag angående neste trinn i gjenåpningsplanen vil DNT og Norsk Trav gjennomgå sportens koronaveileder. Neste trinn i gjenåpningsplanen gjennomføres fra og med torsdag 27. mai, og en revidert smittevernsveileder vil publiseres før den tid.