Påmelding til Klasseløpsauksjonen 2021

Skrevet av Marius Lundstein,  09.06.2021
Artikkelbilde
Klasseløpsauksjonen 2021 avholdes som en nettauksjon fra 7.-10. september. Foto: Hesteguiden.com

Klasseløpsauksjonen 2021 avholdes som en internettauksjon i samarbeid med ASVTs Trottex AB fra tirsdag 7. september til fredag 10. september. Auksjonen avsluttes fredag med direktesendt TV-sending.

DNT og ASVTs Trottex AB har forlenget sitt samarbeid om Klasseløpsauksjonen 2021, som i år har sin finale fredag 10. september. ASVT har lang erfaring med avholdelse av internettauksjon for travhester og du kan lese mer på deres hjemmeside her.

Påmelding  

Klasseløpsauksjonen er åpen for alle norskregistrerte kald- og varmblodsåringer. Åringen må være startberettiget i klasseløpene og røntget for å kunne delta på auksjonen.

Alt om Klasseløpsauksjonen får du på www.auksjonshester.no. Via denne siden kan du laste ned skjema for påmelding og røntgen. Bak påmeldingsskjema finner man auksjonens vilkår og vi ber oppdrettere som ønsker å melde på sin åring om å lese disse nøye.

Påmeldingsfristen er fredag 11. juni og gjøres til Det Norske Travselskap v/ laila.stolpnes@travsport.no.  

Video av hester 

Alle påmeldte deltakere vil få tilbud om å delta på felles visning av åringer. Under visningen vil åringen bli filmet og redigert video vil bli benyttet i auksjonens digitale kanaler, samt under livsendingen. Det legges vekt på å øke kvaliteten på opptakene sammenlignet med fjoråret.

Deltakere som ikke velger å stille på felles visning og som selv ønsker å lage video-/bildemateriell av sin hest, vil ha anledning til å vise dette i de samme digitale kanaler som det som blir produsert hos DNT.

Påmeldte deltakere vil få ytterligere informasjon om visningsdatoer og spesifikasjoner for egenprodusert, grafisk materiale etter påmelding.

Finaledagen 10. september 

Auksjonens finale blir avholdt fredag 10. september med direktesendt TV-program fra Bjerke Travbane, med programleder og fagpersoner. Her vil det legges til rette for studio med publikum. 

DNT planlegger å invitere til en helaften på travbanen der man kan bestille bord og følge studiosendingen. Det vil bli tilbud om mat og drikke, samt tilrettelagt for å kunne medbringe digitalt utstyr som er nødvendig for å delta i budgivningen.

Mer informasjon om arrangementet vil komme, og vi ber alle potensielle kjøpere og interessenter om å holde av datoen allerede nå.

Kontaktinformasjon

Det Norske Travselskap v/Laila Stolpnes
tlf 950 77 061
e-post: laila.stolpnes@travsport.no