Leangen og Sørlandet kjører fredag 18. juni

Skrevet av Norsk Trav,  10.06.2021
Artikkelbilde

Formannskapet i Trondheim behandlet tidligere i dag eventuelle endringer i tiltaksnivå. Forbudet mot arrangementer ble opprettholdt, det betyr at det ikke kan kjøres løp på Leangen mandag 14. juni

 

Tiltaksnivå 5b, som er det som er gjeldende for Trondheim nå, skal gjelde til og med tirsdag 15. juni. Dermed vil det ikke kunne avvikles travløp på Leangen mandag 14. juni. Isteden er det planlagt å etablere en ny løpsdag fredag 18. juni dersom ikke tiltakene i Trondheim videreføres. I og med at det nå er to løpsdager som ikke har kunnet avvikles vil det legges opp til delingsløp denne dagen. Sjekk løpsdagskalenderen for proposisjoner. Innmelding for denne løpsdagen legges til onsdag 16. juni, etter at det er avklart om tiltakene i Trondheim videreføres eller ei.

Sørlandet i gang igjen

Også Sørlandets Travpark har måttet stå over to løpsdager grunnet strammere tiltaksnivå i Kristiansand kommune. Det er nå lettet i tiltakene, og Sørlandet avvikler sin terminfestede løpsdag fredag 18. juni som planlagt.

I og med at det vil avvikles løp på to norske baner denne fredagskvelden, legges det opp til avvikende tidspunkt for start på løpene på de to arenaene. Leangen drar i gang med sitt første løp kl 17.30, mens Sørlandets Travpark vil etter planen avvikle sitt første løp kl 20.15.