Disse har startet best og bidratt mest sålangt

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  18.01.2021
Artikkelbilde
Raja Ravina viste tidlig i karrieren prov på talent og kapasitet - denne vinteren har hun fortjent nok slått ut i full blomst og bidrar lørdag med sin 4.start for året når hun deltar i V75-omgangen på Bjerke.(Foto: Hesteguiden.com)

Årets 2 første uker er tilbakelagt og det er i dag  på www.travsport.no publisert flere ulike statistikker knyttet til aktiviteten sålangt i år. Noen nye navn på statistikkene er det også.

Her finner man trenerstallstatistikken sålangt - ikke overraskende så er det med Frode Hamre og Trond Anderssen i topp, merk samtidig at  trener Ove Wassberg med kun 1 bane å starte på, allerede har bidratt med 31 start-tilfeller sålangt. Slikt verdsettes i en tid der man kunne ha ønsket seg flere starthester/tilfeller. Merk også at i denne statistikken så medregnes utenlands-starter for norskregistrerte hester.

Her finner man den utvidede trenerstallstatistikken sålangt - litt tynt grunnlag å konstatere et tronskifte er det nok etter 2 uker av året, men likefullt gledelig at en en ung trener som Karoline Lund Solberg har hatt en upåklagelig start på året.

Her finner man trenerstallstatistikken etter årets 2 første V75-omganger - Stall Hamre har allerede bidratt med 11 start-tilfeller i V75 på 2 omganger og troner da ventelig øverst på statistikken.

Her finner man kuskestatistikken for V75-løpene etter 2 norske V75-omganger sålangt i år(kun hoved-V75-omgangene/helg teller med her) - mange kjente navn og fjes her sålangt.

Her finner man oversikten over hvilke hester som flest ganger har startet/er starterklært til nye løp pr.mandag 18.januar