Alle kval.løp og foreløpig stilling i Meeting 1

Skrevet av Jan-Inge Ringen / Norsk Trav,  24.02.2021
Artikkelbilde
Orlando G.M.stod igjen som vinner av grunndivisjonsfinalen i meeting 1 i 2020 - en hest som deretter har tatt seg fint videre oppover grunnlagene etter å ha "fått en del penger på seg" i finalen den gang. (Foto: Hesteguiden.com)

I 2021 legges det opp til 2 V75-meeting i divisjonene(varmblods) og cup'ene(kaldblods). Første finaleomgang blir i forbindelse med OGP-helgen i juni, meeting 2 har finaler under klasseløpshelgen.

Kval-løpene i Meeting 1 er allerede godt i gang og foreløpig stilling og full oversikt over alle planlagte kval-løp i de ulike seriene/cup'ene finner man her utfordelt under hver fane.

Det er i Meeting 1 planlagt med 10 kval i: Grunndivisjonen, Grunncupen, Bronsedivisjonen, Hoppedivisjonen og Hoppecupen. I Sølvdivisjonen og Kaldblodscupen er det i Meeting 1 planlagt 8 kval.

I og med at kalenderen for kvalifiserings-løpene på grunn av koronapandemi-ringvirkninger har blitt påvirket av at 2 V75-omganger ble tatt av plakaten i slutten av januar, har det blitt behov for å justere det opprinnelige oppsettet noe for å komme i mål med det forpliktede antall løp pr.divisjon/cup.

Dette betyr i praksis at det blir en ganske komprimert mengde kval for enkelte av divisjonene/cup'ene i april og mai måned. Men både geografiske innplasserirnger av de ulike kvalene, samt proposisjonsmessige variasjoner innenfor hver divisjon/cup - vil totalt sett gjennom dette kunne gi veldig mange ulike hester muligheten for å kunne være med å kjempe om finaleplasser i Meeting 1.