Husk å melde til V75-finalene

Skrevet av Norsk Trav,  09.12.2021
Artikkelbilde
Victorious Bonanza vant den siste Grunndivisjons-kvalifiseringen på Bjerke tirsdag. Kusk Kai Johansen har tidligere også sikret stallhesten Squanto plass i grunndivisjonsfinalen. Foto: hesteguiden.com

Neste lørdag - 18. desember - kjøres V75-finalene på Bjerke. Det er viktig at alle som ønsker å starte - også de som er sikret plass -  aktivt melder til kjøringen.

Kvalifiseringer har vært kjørt i de sju divisjonene det siste halve året. Hestene med flest poeng er sikret plass i finalen, men i og med at det ikke er startplikt er det viktig at alle som vil starte melder innen kl 08.30 mandag. Utenlandsregistrerte hester eller norskfødte i utenlandsk trening må melde innen kl 09.00 fredag.

Av erfaring vet vi at ikke alle hester som er sikret plass vil starte i finalen. Vi oppfordrer derfor alle som ønsker å starte i finalen - og som har startet i meetinget - om å melde. Ledige plasser i finalene tildeles basert på poeng i meetinget (altså ikke startpoeng) blant de meldte.    

Her finner du proposisjonene til løpsdagen. 

Usikker på om din hest er sikret plass i finalen? Her finner du link til sluttstillingen i de sju divisjonene. Her finner du også regelverket for divisjonssystemet.

Fikk du med deg nyheten om Vinterseriene i januar og februar?