Video av auksjonshester

Skrevet av Marius Lundstein,  13.08.2021
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Oversikten over påmeldte åringer til årets Klasseløpsauksjon er klar og snart vil det komme videoer av åringer som er filmet i DNT sin regi.

Klasseløpsauksjonen holdes som en internettauksjon fra tirsdag 7. september til fredag 10. september. Er du interessert i å kjøpe hest kan du allerede nå starte dine forberedelser. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon, og kanskje er det nettopp du som sikrer deg den neste klassiske vinneren? Oversikt over de påmeldte åringene, inkludert kontaktinformasjon til selgere, får du du på www.auksjonshester.no

Film av åringer
Også i år at DNT hatt et tilbud for filming av åringer som skal selges på auksjonen. Forrige helg ble det avholdt filming på Jarlsberg og Biri, og på lørdag er det Rogaland som står for tur. I underkant av 50 åringer skal filmes i DNT sin regi, og allerede i neste uke vil de første videoene publiseres i våre kanaler. Det er flotte hester som har vist seg frem, så her er det bare å glede seg til fartsfylte videoer!

auksjonshester.no er en samlet oversikt over alle hestene som stiller til auksjonen. Det vil fortløpende fremover legges opp bilder og video av hestene, også etter hvert som selgere sender inn bilder og video.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om Klasseløpsauksjonen er du velkommen til å ta kontakt med:
Det Norske Travselskap v/Laila Stolpnes, 
tlf 950 77 061
e-post: laila.stolpnes@travsport.no