Heatfordelingen er klar

Skrevet av Norsk Trav,  18.08.2021
Artikkelbilde
Stas Eldi vant Hoppekriteriet i 2019. Foto: hesteguiden.com

Hestene som er innmeldt til klasseløpskvalifiseringene er nå fordelt i sine respektive heat. Kvalifiseringene finner du her.

Hestene er fordelt i heat etter et eget rangeringssystem hvor både startpoeng og hestens grunnlag ved innmeldingsfristens utløp teller. På starterklæringen som foretas torsdag 19. august mellom kl 10.00 og 11.00 er det kun mulig å gjøre kuskeendringer. Sportrekning foretas etter at starterklæring er over. 

Onsdag 25. august er hoppene i fokus. Da kjøres det kvalifiseringer for henholdsvis Hoppederby og Hoppekriteriet for kaldblodshester, samt Hoppekriteriet varmblodshester.

Torsdag 26. august er det kvalifiseringer til åpen klasse i Kriteriet for varmblods- og kaldblodshester, samt åpen klasse Derby for kaldblodshester.

Fredag 27. august er det så endelig kvalifiseringer for Hoppederby og Derby åpen klasse for varmblodshester.

I åpen klasse Derby for kaldblodshester er det to kvalifiseringer, og dermed seks hester fra hver kvalifisering som går til finale.

I Hoppederby og Hoppekriteriet for kaldblodshester, samt Kriteriet åpen klasse både for kaldblods- og varmblodshester, er det tre kvalifiseringsløp, og dermed fire hester fra hvert kvalifiseringsløp til finale. 

I Hoppekriteriet, samt Hoppederby og Derby åpen klasse for varmblodshester er det fire kvalifiseringsløp, og dermed tre hester fra hver kvalifisering til finale. 

Her finner du listene for hver løpsdag;

Onsdag 25. august – totalt 11 løp

Torsdag 26. august – totalt 8 løp

Fredag 27. august – totalt 12 løp