Velkommen til Klasseløpshelgens siste dag

Skrevet av Per Dag Hole, Norsk Trav AS,  13.09.2020
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto. Foto: Hesteguiden.com

På vegne av Norsk Trav og Bjerke Travbane takker vi for i går og ønsker velkommen til andre dag i Klasseløpshelgen.

I dag er det finaler i åpen klasse i Tipster Norsk Travderby og åpen klasse i Finntack Norsk Travkriterium. Å komme til finalen i disse løpene føles nok for de fleste som en seier i seg selv. For alle travinteresserte er det også uten tvil et av årets høydepunkter. Det er bare å glede seg til årets finale løp. Sportslig er finalefeltene av meget høy kvalitet.

Avviklingen av denne løpsdagen vil også bli gjennomført på en annen måte enn vi er vant til. På grunn av Covid-19-pandemien blir arrangementet gjennomført med strenge smittevernstiltak. Selv om vi har hatt ett godt samarbeid med bydelslegen for Bjerke til å utnytte lokalitetene og arealene maksimalt, så vil det være et begrenset antall som får overvære løpene. Vi har prøvd så godt det lar seg gjøre å fordele disse plassene på beste måte.

Tradisjonen tro kjøres også denne dagen både Karsten Buers og Per Ulvens Æresløp. Begge disse trenerlegendene som hadde Bjerke som arbeidsplass vil alltid stå som de store navn innen norsk travsport.

Det er som vanlig mange flotte løp i tillegg til finaleløpene. Dette er løp av høy sportslig kvalitet som gjør at derbydagen har topp sportslig ramme.

Løpene i dag vil også bli gjennomført som internasjonal V75.

Hovedsponsor for Norsk Travderby er Tipster. For norsk Travkriterium er det Finntack som er hovedsponsor. I tillegg vil vi også takke for samarbeidet til de øvrige av samarbeidspartnere til dagens løp. Det er Travavl.no, A-staketet, Thon Hotel Linne, Utleiesenteret, Gjensidige og Postnord Strålfors.

Norsk Trav og Bjerke Travbane ønsker nok en gang alle velkommen til topp travsport.

Så gjelder det samme i dag som i går. For at det skal bli en vellykket dag for de som skal være tilstede på Bjerke ber vi om at alle er nøye med å overholde smittevernreglene både i hesteringen, i restauranten og på publikumsplass.

Per Dag Hole
Daglig Leder
Norsk Trav AS

LES SLIK BLIR KLASSELØPSHELGEN

LAST NED SØNDAGENS BANEPROGRAM HER