Slik blir Klasseløpshelgen

Skrevet av Bjerke Travbane ,  07.09.2020
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto. Foto: Hesteguiden.com

Travåret 2020 har vært et annerledes år og slik blir det også med Klasseløpshelgen. Her følger en oversikt over hva som skjer når, hvor og for hvem. 

Fredag 11. september:
Kl. 16:00: V65 kjøring på Bjerkebanen
Åpent for 200 personer utendørs på publikummsplass. Kiosk og spilleluke og det er førstemann til mølla som gjelder. Inngang under Hestesportens Hus benyttes og alle må registrere seg med navn og telefonnummer.
Parkering: P-syd ved treningsløypene.
Gratis entré

Klasseløpsauksjonen: 
Følg eller delta på auksjonen via https://auksjonshester.no/
DNT-TV følger også auksjonen og kommer med info underveis. Sendingen starter ca kl. 17:30.
Auksjonshestene deles inn i puljer og man kan by på de ni første åringene frem til kl. 18:00. Auksjonen varer frem til ca. 23:30.

Lørdag 12. september:
Kl. 14:00 V75 og Klasseløpsfinaler på Bjerkebanen.
Alle lørdagens Klasseløpsfinalister inviteres til Hestesportens Hus med inntil tre personer pr.hest fordelt mellom eier(2 plasser) og oppdretter(1 plass). Trapp opp til Hestesportens Hus benyttes.
Restaurant med inntil 200 gjester og alle plassene er utsolgt. Inngang fra parkeringsplass benyttes.
Publikummsplass med inntil 200 personer utendørs med eget toalett, spille luke, grill og kiosk. De som ikke fikk plass i restauranten har fått tilbud om plass ute. Dersom det er plasser tilgjengelige utendørs kommer det info om dette, men slik det ser ut nå er også samtlige plasser utendørs besatt. Inngang under Hestesportens Hus benyttes.

Parkering: P-syd ved treningsløypene.Avgift 100 kr.
Entré 100 kr. Medlemskort gjelder ikke denne helgen.

Søndag 13. september:
Kl. 13:00 Internasjonal V75 og Klasseløpsfinaler på Bjerkebanen.
Alle søndagens Klasseløpsfinalister inviteres til Hestesportens Hus med inntil tre personer pr.hest fordelt mellom eier(2 plasser) og oppdretter(1 plass). Trapp opp til Hestesportens Hus benyttes.
Restaurant med inntil 200 gjester og alle plassene er utsolgt.Inngang fra parkeringsplass benyttes.
Publikummsplass med inntil 200 personer utendørs med eget toalett, spille luke, grill og kiosk. De som ikke fikk plass i restauranten har fått tilbud om plass ute. Dersom det er plasser tilgjengelige utendørs kommer det info om dette, men slik det ser ut nå er også samtlige plasser utendørs besatt. Inngang under Hestesportens Hus benyttes.

Parkering: P-syd ved treningsløypene. Avgift 100 kr.
Entré 100 kr. Medlemskort gjelder ikke denne helgen.

Til dere som gjerne skulle ha overvært løpene her på Bjerkebanen, men ikke fått plass eller har anledning. Dere kan følge all spenningen gratis via https://www.nettavisen.no/sportspill/trav

Det er viktig å følge smittevernreglene:

  • Hold god avstand, minimum 1 meter.
  • Viktig med god håndhygiene. Bruk antibac.
  • Hoste/nysing i albukroken.