Gjør deg klar for finalen

Skrevet av Marius Lundstein,  11.09.2020
Artikkelbilde
I dag er det finale i årets Klasseløpsauksjon. Foto: Hesteguiden.com

I dag er det finale under årets Klasseløpsauksjon. Kl. 09.15 fredag ligger det bud på 80 hester, med til sammen 4,2 millioner kroner. 

Tirsdag startet Klasseløpsaukasjon som i år arrangeres som en internettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB, fra tirsdag 8. september til fredag 11. september. Det bugner av spennende åringer auksjonen og nå har du muligheten til å kjøpe deg en stortraver!

Kl. 09.15 fredag registrerer vi at det ligger bud på 80 hester, med til sammen 4,2 millioner kroner. Auksjonsfinalen er i dag, og de første hestene avsluttes allerede kl. 18.00. Vær oppmerksom på avslutningstidspunktet på den hesten du er interessert i! Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no. 

Auksjonskveld fra Nydalen

Fra ca. klokken 17.30 i dag kan du følge auksjonen direkte via våre web-kanaler. Hans Kristian Skubberud, Jørn Morten Kvikstad og Tron Gravdal Inviterer til «Auksjonskveld fra Nydalen». Her blir det «hesteprat» hele kvelden igjennom med blant annet gjennomgang av auksjonshestene og siste status i budgivningen.

Du kan følge sendingen via:

DNT-TV

DNT Facebook

DNT YouTube

Auksjonssekretariat

Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. Auksjonssekretariatet holder åpent til auksjonen er avsluttet fredag kveld.

Kontakt Det Norske Travselskap

Telefonnummer: 22 95 60 00
Epost: laila.stolpnes@travsport.no

Kontakt ASVTs Trottex AB

Telefonnummer: +46 72 557 14 83
Epost: trottex@asvt.se