Auksjonen har startet

Skrevet av Marius Lundstein,  08.09.2020
Artikkelbilde
Klasseløpsauksjonen 2020 har nå startet. Foto: Hesteguiden.com

Årets Klasseløpsauksjon startet i dag og budgiviningen er nå åpnet hos asvt.se. 

I dag startet årets Klasseløpsaukasjon som i år arrangeres som en internettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB, fra tirsdag 8. september til fredag 11. september. Det bugner av spennende åringer på årets Klasseløpsauksjon, nå har du muligheten til å kjøpe deg en stortraver! Kanskje er det nettopp deg som sikrer deg en fremtidig Klasseløpsvinner under årets Klasseløpsauksjon? 

Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no. 

Slik foregår auksjonen

For å delta i auksjonen må man registrere seg hos asvt.se. Vi oppfordrer alle interessenter til å være tidlig ute med å registrere seg. Norske statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet og dette må behandles hos trottex før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes og du må derfor sørge for å være ute i god tid! 

Fredag er finalen i auksjonen og siste dagen for budgivning. Vær oppmerksom på at hestene selges til ulike tider. Hestene er delt opp med ulike avslutningstidspunkter (puljevis i katalogrekkefølge), og de første hestene avsluttes kl. 18.00 fredag. Avslutningstidspunktet for hver enkelt hest finner du inne på auksjonssiden til asvt.se

Angitt sluttid forlenges med tre minutter fra seneste bud på de hester som har hatt budgivning innen de siste tre minutter før sluttid. Dersom flere bud legges i løpet av denne tre minutters perioden, forlenges salgstiden med ytterligere tre minutter fra siste budet og til den såkalte dynamiske sluttiden. Se for øvrig auksjonsvilkårene.

Auksjonsvilkår 

Les auksjonsvilkårene her.  Auksjonsvilkårene gir deg viktig informasjon om hvordan auksjonen foregår, blant annet vilkår for kjøp/salg, utlevering av solgt hest og hvordan DNT og ASVTs Trottex AB behandler dine personopplysninger.

Auksjonskveld på DNT-TV fredag 11. september 

Fra kl. 17.30 på fredag kan du følge auksjonen direkte i DNT-TV og våre sosiale medier. Her blir det auksjonskveld med panel fra studio i Nydalen som varer hele kvelden. 

Link til sendingen vil publiseres på travsport.no og auksjonshester.no. 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB. 

Kontakt: ASVTs Trottex AB
Epost: trottex@asvt.se
Telefonnummer: +46 72 557 14 83

Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap
Epost: laila.stolpnes@travsport.no
Telefon: 950 77 061