Åpning av publikumsområder

Skrevet av Per Dag Hole,  27.11.2020
Artikkelbilde
Med godkjennelse fra lokale helsemyndigheter kan publikumsområdene på totalisatorbanene, foruten Bjerke (bildet) og Bergen, åpne igjen fra 2. desember. Foto: Eirik Stenhaug

DNT og Norsk Trav har vurdert fortløpende sports- og organisasjonsaktivitet i henhold til de  nasjonale restriksjonene som gjelder for koronapandemien.

Med bakgrunn i økt smittespredning og en uoversiktlig sterk økning i smittetall innførte DNT og Norsk Trav at alle publikumsområder stenges fra mandag 9. november. Denne beslutningen ble vedtatt at skulle gjelde i inntil 4 uker.

Nå er situasjonen endret seg og det er oversikt over at smittetallene er på retur i alle områder unntatt Bjerke og Bergen. Det er innhentet oppdaterte smittetall fra samtlige regioner. På bakgrunn av dette er det besluttet at publikumområdene på banene, både ute- og inneområder, kan åpnes igjen under forutsetning at det godkjennes av lokale helsemyndigheter. Dette vil gjelde alle baner unntatt Bjerke Travbane og Bergen Travpark. Åpning av banene for publikum gjelder fra onsdag 2. desember.