Ledig stilling: Forbundssekretær i travforbund

Skrevet av Knut Olav Dahl,  06.03.2020
Artikkelbilde
Ledig stilling som forbundssekretær i Vestfold Travforbund og Buskerud Travforbund.

Er du klar for nye utfordinger? Nå kan du være med å utvikle travsporten i Vestfold Travforbund og Buskerud Travforbund. Vi håper å høre fra deg. 

Det søkes en positiv og utadvendt person som forbundssekretær i 80% stilling for Buskerud Travforbund og Vestfold Travforbund. Forbundssekretæren vil være ansatt i Det Norske Travselskap, men forbundslederne vil fungere som arbeidsledere. Gode pensjon- og forsikringsordninger.

Buskerud Travforbund har 750 medlemmer fordelt på 9 travlag, mens Vestfold Travforbund har 1030 medlemmer fordelt på 8 travlag. Forbundssekretæren vil ha en unik mulighet til å jobbe for og utvikle travsporten videre. Vi ser gjerne at personen har erfaring fra frivillig sektor og kjennskap til travsport – dog ikke krav.


Stillingens ansvarsområde:

  • Leder av forbundskontoret - tilrettelegge, samordne og utvikle travforbundets sekretariatsfunksjon, inkludert budsjett og regnskap.
  • Bistå travforbundet med å utvikle og utforme travforbundets langsiktige mål og strategier i henhold til travforbundets lover og overordnende strategiplaner.
  • Informasjonsformidling og kursvirksomhet.

Kvalifikasjoner:

  • God allmennutdannelse og erfaring med regnskap- og budsjettarbeid.
  • God erfaring med bruk av data.
  • Serviceinnstilt.
  • Kunne arbeide selvstendig.


Søknad og søknadsfrist:
Skriftlig søknad, inkludert CV sendes innen 31. mars 2020 til:

Det Norske Travselskap, v/Knut Olav Dahl, Postboks 194 – Økern, 0510 Oslo eller pr e-post: knut.olav.dahl@travsport.no.

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til Knut Olav Dahl tlf. 971 88 130, forbundsleder i Buskerud Travforbund, Endre Storhaug tlf. 922 53 318 eller forbundsleder i Vestfold Travforbund Gunnar Flåten tlf 905 51 910.

Last ned stillingsutlysningen her.