Ponnilandsleiren 2020

Skrevet av Marius Lundstein,  14.05.2020
Artikkelbilde
Ponnilandsleieren 2020. Foto: Hesteguiden.com

Årets ponnilandsleir var opprinnelig planlagt avholdt av Innlandet Travforbund på Biri Travbane, men på grunn av koronapandemien endres planene.

Ponnilandsleiren er en årlig tradisjon og arrangeres av travforbund i Norge i samarbeid med Det Norske Travselskap (DNT). Ponnilandsleiren er et stort arrangement og samler normalt ca. 450 personer.

Med forbehold om fortsatt begrenset smittespredning i Norge har myndighetene signalisert at de fra 15. juni vil tillate arrangementer med maksimalt 200 personer. Dette er et antall som gjør at en ponnilandsleier ikke vil la seg gjennomføre. DNT har derfor i samråd med Innlandet Travforbund kommet frem til at årets ponnilandsleir avlyses. Derimot ser vi på muligheten for regionale samlinger.

Med forbehold om økning i antall personer fra 15. juni kan det være at det lar seg gjennomføre regionale samlinger med aktiviteter for barn og ponni. DNT jobber derfor nå med et konsept som baserer seg på regionale samlinger med aktiviteter for barn og ponni.

På nåværende tidspunkt kan vi ikke si noe konkret om slike samlinger, da det avhenger av koronapandemiens utvikling og de nasjonale føringene for å redusere spredningen av smitte. Men, vi jobber med saken og vil komme med informasjon så snart vi har dette.    

Alt om ponnitravet får du på www.ponnitravet.no