Nye retningslinjer publisert

Skrevet av Marius Lundstein,  14.06.2020
Artikkelbilde
Fra mandag 15. juni kan organisasjonsledd og tilsluttede selskaper gjennomføre den aktiviteten de møtte ønske, innenfor de retningslinjer som nasjonale og lokale myndigheter tillater. Dette være seg eksempelvis lokalkjøringer og rutineløp.

Nye retningslinjer for aktivitet i travsporten vedrørende koronapandemien er nå publisert. 

Fredag bekreftet nasjonale myndigheter at det fra mandag 15. juni vil tillates inntil 200 personer på offentlige arrangementer. Du finner nå oppdaterte retningslinjer under temasiden for koronavirus.

Trykk her for å gå direkte til siden

 

Veileder for all travsportslig aktivitet

Det er laget en veileder som gjelder for all travsportslig aktivitet. Denne veilederen legger føringer og gir råd for hvordan aktiviteter og/eller arrangementer skal gjennomføres.

Veilederen er bygget på det lokale ansvaret. Dette innebærer at organisasjonsledd og tilsluttede selskaper kan gjennomføre den aktiviteten de måtte ønske fra mandag 15. juni, innenfor de retningslinjer som nasjonale og lokale myndigheter tillater. Dette være seg lokalkjøringer, rutineløp, hestens dag etc.

Tilleggsbestemmelser for personer som skal oppholde seg i hesteringen under et totalisatorstevne

Travsportens utøvere har siden totalisatorløpene startet opp igjen forholdt seg til retningslinjene i «smittevern på travbanen». Det vil fortsatt være egne bestemmelser i tillegg til veilederen for personer som skal oppholde seg i hesteringen i forbindelse med totalisatorløp. All informasjon du trenger finner du på temasiden for koronavirus

Her finner du temasiden for koronavirus på www.travsport.no: