Internettauksjon: Visning av hester

Skrevet av Marius Lundstein,  11.06.2020
Artikkelbilde
Alle som melder sin åring til årets Klasseløpsauksjon vil få tilbud om å vise sin hest frem i forbindelse med et totalisatorstevne. Foto: Hesteguiden.com

Alle som melder sin åring til årets Klasseløpsauksjon vil få tilbud om å vise sin hest frem i forbindelse med et totalisatorstevne. I tillegg vil åringen filmes. 

Årets Klasseløpsauksjon vil avholdes som en internettauksjon i samarbeid med ASVT Trottex AB fra tirsdag 8. til fredag 11. september. Trottex har lang erfaring med avholdelse av internettauksjoner for travhester, og du kan lese mer på deres hjemmeside her. Auksjon er åpen for alle norskregistrerte kald- og varmblodsåringer. Påmeldte hester må være startberettiget i klasseløpene og røntget for å delta.

Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no og påmelding gjøres til Det Norske Travselskap.

Visning av hester og film

Alle hester som meldes på til årets Klasseløpsauksjon vil få tilbud om å vise frem sin hest i forbindelse med et totalisatorstevne. Her vil hestene kunne mønstres i banen, og det vil lages en video av hver enkelt hest som linkes til auksjonssiden.

Foreløpig terminliste for visning av påmeldte hester til Klasseløpsauksjonen:

Biri søndag 9. august

Leangen mandag 17. august

Momarken tirsdag 11. august

Jarlsberg fredag 14. august

Forus lørdag 15. august

Sørlandet søndag 16. august

Klosterskogen torsdag 20. august

Bjerke lørdag 22. august

Bergen søndag 23. august

Etter påmeldingsfristen utløp vil alle påmeldte deltakere få mer informasjon om dette opplegget. Eventuell dag i Nord-Norge terminfestes etter behov. 

Påmeldingsfrist til Klasseløpsauksjonen: fredag 19. juni 2020

Det Norske Travselskap v/Laila Stolpnes
tlf 950 77 061
e-post: laila.stolpnes@travsport.no