Disse er kvalifisert til finalene i Meeting 1

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  20.05.2020
Artikkelbilde
Får vi se henne i sølvdivisjonsfinalen eller i Oslo Grand Prix ? Madelen L.T.C. er blant hestene som har kvalifisert seg for divisjonsfinalene på Bjerke 13.og 14.juni. Bildet er tatt etter banerekordløpet på Bergen Travpark 23.mai. Foto(Hesteguiden.com)

Finalerunden i Meeting 1 finner sted på Bjerke under OGP-helgen 13.og 14.juni. Alle divisjonskval i meeting 1 er nå avviklet og vi legger her ut poengoversikten før man skal melde til finaleløpene.

Klikk her for å laste ned endelig poengstilling etter at alle kval i meeting 1 nå er avviklet.

Merk følgende:

Husk at alle hester skal meldes til finalene, også de som er kvalifisert og som er ordinære! Hester som er kvalifisert i flere klasser starter alltid i den høyeste klassen de er kvalifisert til. Hopper kan uansett alltid velge Hoppefinale. Alle finaler kjøres over mellomdistanse med autostart, unntatt Hoppecupens finale, der er det voltestart. Sporene fordeles med "sportrapp" i følgende to finaler: Grunncupen og Kaldblodscupen.

REGLER: Hvis to hester har lik poengsum etter kvalifiseringene, går finaleplassen til den hesten som har oppnådd best plassering/beste enkeltpoeng, i kvalifiseringene. Ved like plasseringer avgjør sist dato for best plassering. Deretter avgjør startpoeng. Halvrad gjelder ikke ved innmelding til divisjonsfinalene.