Flytting av løpsdager på Jarlsberg

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  21.07.2020
Artikkelbilde
Det har blitt gjort noen endringer i terminlisten for Jarlsberg Travbane i månedsskiftet august/september(Foto: Hesteguiden.com)

Det har etter en totalvurdering nå blitt foretatt flere endringer gjeldende de lunsjtrav-omgangene som var satt opp 3 torsdager på rad på Jarlsberg i månedsskiftet august-september.

Torsdag 27.august har blitt til tirsdag 25.august

Som tidligere meddelt så er er løpsdagen som opprinnelig var planlagt avholdt på Jarlsberg Travbane torsdag den 27.august, flyttet til tirsdag 25.august. Denne løpsdagen legger man opp til ettermiddagstrav med start kl.15.30.

Motivasjonen for flyttingen/byttet av løpsdag er sammensatt, men med et uvisst antall klasseløpskval i vente på Bjerke på kveldstid den 27.august så var det ikke helt optimalt for de aktive med et lunsjtrav samme dag. Og når vurderingen om flytting kom opp så fikk man med dette også muligheten til å unngå å kjøre lunsjtrav samtidig med grensbanen i Årjæng denne torsdagen.

Etter en totalvurdering så ble dette trolig nå en bedre løsning for alle parter - og inngangen til torsdagskveldens klasseløpskval blir da mindre stressende og mer lik for alle aktive.

De allerede utskrevne proposisjonene følger med/flyttes over fra den 27.til den 25.august - det er kun start-tidene som vil bli ulike. Sjekk løpsdagskalenderen for hvilke løp som er skrevet ut denne løpsdagen.

Torsdag 3.september har blitt til mandag 31.august

Dernest så har løpsdagen som opprinnelig var satt opp som lunsjtrav på Jarlsberg torsdag 3.september, blitt flyttet til mandag 31.august og proposisjonene for denne løpsdagen finner man( allerede) tilgjengelig i løpsdagskalenderen. Som for løpsdagen 25.august så blir også start-tid for dette arrangementet, 15.30

Endret start-tid for løpsdagen torsdag 10.september

Den 3.og siste løpsdagen i rekken med opprinnelige lunsjtrav som nå er endret på, er løpsdagen den 10.september. Her også blir det ettermiddagstrav med start 1.løp kl.15.30.

3 lunsjtrav har altså blitt til 3 endret til ettermiddagstrav hvorav 2 av løpsdagene også har fått endret sine datoer.

Oppdatert og gjeldende terminliste for 2020 finner du her.