139 åringer til Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Marius Lundstein,  26.06.2020
Artikkelbilde
135 åringer er påmeldt til årets Klasseløpsauksjon. Årets auksjon avholdes som en internettauksjon på www.asvt.se. Foto: Hesteguiden.com

139 åringer er meldt til Klasseløpsauksjon. Årets auksjon avholdes som en nettauksjon i samarbeid med ASVTs Trottex AB fra tirsdag 8. til fredag 11. september.

Årets Klasseløpsauksjon vil avholdes som en internettauksjon i samarbeid med ASVTs Trottex AB på deres hjemmeside www.asvt.se. Trottex har lang erfaring med avholdelse av internettauksjoner for travhester, og du kan lese mer på deres hjemmeside her. Påmeldingsfristen til auksjonen gikk ut fredag 19. juni og totalt 139 spennende åringer stiller på årets auksjon.

Se oversikt over påmeldte åringer på www.auksjonshester.no

Er du interessert i å kjøpe hest kan du allerede nå starte dine forberedelser. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon, og kanskje du sikrer deg den neste klassiske vinneren?

Selger av hestene vil også få tilbud om å vise sin hest frem i forbindelse med et totalisatorstevne. Den foreløpige terminlisten for disse visningene er:

Biri søndag 9. august

Leangen mandag 17. august

Momarken tirsdag 11. august

Jarlsberg fredag 14. august

Forus lørdag 15. august

Sørlandet søndag 16. august

Klosterskogen torsdag 20. august

Bjerke lørdag 22. august

Bergen søndag 23. august

Har du spørsmål om auksjonen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med auksjonsansvarlig Laila Stolpnes på laila.stolpnes@travsport.no.