Trekampen søker sponsor

Skrevet av Marius Lundstein,  05.02.2020
Artikkelbilde
Ponnitravet ønsker seg flere sponsorer med på laget til årets "Trekampen" på Bjerke travbane. Foto: Hesteguiden.com

Fra 30. april til 2. mai skal ponnitravets "Trekampen" arrangeres på Bjerke travbane. Ponnitravet søker nå flere sponsorer som kan bidra til årets arrangement. 

I 2019 ble Trekampen arrangert på Biri travbane, og det ble regnet som tidenes største Trekampen-arrangement! 44 deltakere i alderen 9-19 år deltok på arrangementet. Trekampen ble avsluttet med en hel dag med ponniløp, og her ble det gjennomført 20 løp med totalt 210 startende ekvipasjer. 

Fra 30. april til 2. mai er det klart for ny Trekampen og i år på Bjerke travbane. Nå ønsker ponnitravet seg flere sponsorer med på laget slik at det også i 2020 kan gjennomføres et godt arrangement. Kunne du tenke deg å være bidragsyter til dette arrangementet? Ta kontakt med ponniansvarlig Tove Onshuus på epost tove.onshuus@travsport.no eller per telefon 992 36 979 . Les mer på www.ponnitravet.no 

Hva er Trekampen? 

Trekampen går ut på at det er 3 barn/ungdommer fra hvert travforbund med en lagleder, som konkurrerer med de andre forbundene. Konkurrasen går i Agility-Quiz og ponniløp. Plasseringer gir poeng og laget med høyeste sum vinner. Samlingen vil også i år avsluttes med en hel løpsdag for ponnier.