Løpene tirsdag 11.august avvikles på Bjerke

Skrevet av Norsk Trav/DNT,  09.08.2020
Artikkelbilde

Indre Østfold kommunes beslutning om å avlyse alle planlagte arrangementer i kommunen i august får konsekvenser for den planlagte løpsdagen på Momarken førstkommende tirsdag.

Det er en oppblomstring i antallet Covid-19-tilfeller i kommunen som gjør at en rekke tiltak for å begrense ytterligere spredning innføres fra og med mandag 10.august 2020.

Løpene som skulle vært avviklet på Momarken førstkommende tirsdag flyttes til Bjerke Travbane. Løpene vil bli avviklet til samme tidspunkter som opprinnelig oppsatt.
Den planlagte visningen av auksjonshester på Momarken samme dag blir avlyst. Oppdrettere av påmeldte åringer på Momarken vil få tilbud om å vise disse på en av de andre oppsatte visningene.

Løpsdagen tirsdag 11. august var den eneste terminfestede løpsdagen på Momarken i august. Således vil arrangementsforbudet foreløpig ikke få innvirkning for flere totalisatorstevner på banen. Styret i Momarken Toto AS var hasteinnkalt til møte søndag kveld, der det også ble diskutert eventuelle andre tiltak på Momarken. Dette vil Momarken informere om på sine nettsider, www.momarken.no

DNT og Norsk Trav følger utviklingen i smittesituasjonen nøye. Det gjøres nå en gjennomgang av travsportens veileder for smittevern på travbanen. Oppdatert veileder vil bli publisert senest tirsdag 11.august.