Auksjonsengasjement i travlag

Skrevet av Marius Lundstein,  28.08.2020
Artikkelbilde
Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? Foto: Hesteguiden.com

Årets Klasseløpsauksjon nærmer seg med store steg. Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? 

Årets Klasseløpsauksjon arrangeres som en internettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB fra tirsdag 8. september til fredag 11. september. Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no

Over 130 hester frembys for salg, og kvaliteten på åringene i årets katalog er meget bra. Med så mange kvalitetshester til salgs håper vi at medlemmene er på «hugget». Tidspunktet for å forsøke å etablere et andelslag kan ikke bli bedre enn nå. Her er det svært gode muligheter for å få tak i gode individer. 

Vi ber travlagene vurdere om de på en fornuftig måte kan bistå til etablering av et eller flere andelslag. Enten om det er aktuelt å gjøre noe i travlagets regi, om man støtter opp om en lokal travtrener eller om man har medlemmer som kan tenkes å ta initiativ til å «dra i gang».

Før Klasseløpsauksjonen de to siste årene har det vært et fenomenalt auksjonsengasjement i flere travlag, der det ble promotert med tilskudd og støtte til de som handlet hest på auksjonen. Dette ønsker vi å bygge videre på. Travlagene besitter ressurser, uavhengig av økonomi, som kan være svært bidragsytende for de som lurer på om de skal kjøpe seg en åring.

Her presenterer vi noen eksempler på hvordan ditt travlag kan bidra til årets auksjon.