Smittevern på travbanen

Skrevet av Marius Lundstein ,  17.04.2020
Artikkelbilde
Se temasiden "Koronavirus" på www.travsport.no.

Fra 19. april starter travsportens næringsvirksomhet opp igjen med totalisatorløp. Virksomheten startes opp under strenge retningslinjer og vilkår. 

Gjennomføring av totalisatorløp fra 19. april vil foregå under strenge retningslinjer for smittevern. Deriblant vil alle fellesarealer være stengt, være seg på både publikssiden og i hesteringen. Det er kun nødvendig akkreditert personell som vil ha tilgang til hesteringens områder. I hesteringen vil det også være smittevernombud. Smittevernombudet vil overvåke aktiviteten og sørge for at denne gjennomføres i tråd med tiltakene for smittevern. Travløp skal gjennomføres uten risiko for smitte. Da er den enkeltes utøvers ansvarsbevisshet og innsats avgjørende. 

Temaside for koronavirus og situasjonen i travsporten
DNT har laget en egen temaside som heter "Koronavirus". Inngang til siden finner man på forsiden av www.travsport.no. På denne temasiden vil du blant annet finne retningslinjene som nå gjelder, samt skjema for egenerklæring. Skal du reise på travbanen med hest må du sette deg inn i gjeldende regler i god tid før løpsdagen. I tillegg minner vi om at det kan være yttligere restriksjoner lokalt hos den enkelte travbane, og du må derfor følge jevnlige med på banens hjemmeside.

Gå til temasiden her.

Hvor finner du temasiden "Koronavirus"?