Hvordan støtte travsporten best mulig

Skrevet av Marius Lundstein,  20.04.2020
Artikkelbilde
På nåværende tidspunkt er det totalforbud mot publikum på norske travbaner. Kos dere med god travsport på TV istedenfor! Foto: Hesteguiden.com

Søndag 19. april startet totalisatorløpene opp igjen i Norge. DNT minner om smittevernreglene og deriblant forbud mot publikum på banen.

DNT og Norsk Trav har gjennom samarbeid med nasjonale og lokale helsemyndigheter kunne starte opp igjen totalisatorløpene. Gjennomføring av løpene og stevnet i sin helhet er underlagt strenge regler og retningslinjer for smittevern. Les smittevernreglene her.

DNT presiserer at det på nåværende tidspunkt er totalforbud for publikum på banen. Gjennomføring av stevner uten publikum er blant de vilkår som vektlagt for at travsporten skal få gjennomføre sine totalisatorløp i Norge. Inntil annet er bestemt skal vi forholde oss til dette. 

Vi håper spillere, hesteeiere og øvrige interessenter benytter perioden til å følge travløpene via Rikstoto Direkte sin sending. Nå er det i tillegg tilbud på kanalen og du kan nyte trav- og galoppsport første måneden av RD-abonnement for kun 1 krone. Kos dere med god travsport på TV og underhold dere selv med ansvarlig spill!

Les mer og tegn abonnement på Rikstoto Direkte her.