Ungdomssamling 2019 på Norsk Hestesenter

Skrevet av Marius Lundstein,  16.08.2019
Artikkelbilde
Sikre deg din plass på årets ungdomssamling!

Ungdomssamling på Norsk Hestesenter, Starum 3 - 6. oktober for medlemmer av Det Norske Travselskap, Norsk Jockeyklubb og Norges Rytterforbund.

Vi fortsetter suksessen fra 2018 og inviterer for 2.gang til ungdomssamlingen «Sammen om hesten». Er du mellom 16 og 26 år (2003 – 1993), og brenner for hest? Vi inviterer hesteungdom mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på Starum, Norsk Hestesenter for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten. 

Invitasjon med mer informasjon (program, pris etc.), påmeldingsskjema og kontaktinformasjon får du i linken lengre ned på siden. 

For medlemmer av Det Norske Travselskap:

Hvert travforbund er tildelt 3 plasser til samlingen, og Midt-Norge Travforbund er tildelt 5 plasser. Påmelding går via ungdomsforeningen til forbundssekretær, som melder videre til prosjektleder.

DNT ønsker velkommen til ungdommer som er positive ambassadører for travsporten, og som ønsker seg en utviklende og kunnskapsrik samling. Ungdomssamlingen bygger på mye av det samme konseptet som DNT gjennomførte i 2018. I denne anledningen ønsker vi spesielt nye deltakere velkommen.

Påmeldingsfrist: 15. september

 

Trykk her for invitasjon og påmeldingsskjema