Kaldblodshestens festhelg

Skrevet av Marius Lundstein,  09.10.2019
Artikkelbilde
En av våre stoltheter fra nord, Myr Faksen, viste seg frem under kåringen på Biri i fjor. Nå er det duket for en ny kaldblodshelg på Biri, og vi gleder oss! Foto: Hesteguiden.com

Førstkommende helg er kaldblodshesten i fokus på Biri Travbane. Både Veikle Balders Landsfinale 2019 og kåring av kaldblodshingster avholdes. I tillegg er det V75-kjøring med bare kaldblodsløp!

Den 11-12. oktober er det duket for ei real kaldblodshelg på Biri Travbane.
Veikle Balders Landsfinale er en uoffisiell finaleutstilling for toårige kaldblodshester, og arrangeres i år for niende gang. Førstkommende fredag og lørdag møtes 50 hester fra hele landet til Veikle Balders Landsfinale 2019. Verdt å nevne er totalt 75 individer ble kvalifisert, og dette er ny rekord. Hester med spennende stammer og flotte resultater fra ofisielle utstillinger har skapt kommende landsfinale til en elitemønstring av toårige kaldlbodshester! Mer om landsfinalen (program og tidsskjema etc.) får du ved å trykke her. 

Denne helgen vil også kåring av kaldblodshingster finne sted på Biri, og i år er det meldt 12 hingster til kåringen som holdes av Norsk Hestersenter. Du kan se de påmeldte hingstene og program for kåringen her. 

Ikke nok med landsfinale og hingstekåring - lørdag er V75-kjøring på Biri, og denne lørdagen kun med kaldblodsløp! Det er med det duket for en spennende og innholdsrik festhelg for kaldblodshesten. 

Vi sees på Biri Travbane!