Lisa Tønna blir travkusk

Skrevet av Marius Lundstein,  08.11.2019
Artikkelbilde
Lisa Tønne har begynt med travsport. Her ser vi henne sammen med Kristine Kvasnes under Hest360-løpet på Bjerke Travbane i september. Foto: Hesteguiden.com

Lisa Tønne var en av deltakerne i kjendisløpet under Klasseløpshelgen i september. Løpet ga mersmak, og nå er Tønne i gang på veien mot kuskelisens. 

Vi kjenner kanskje Lisa Tønne aller best som standupartist, programleder og skuespiller. Det ikke alle vet er at hun har en sterk interesse for hest, og opp igjennom årene har hun drevet med forskjellige grener innenfor hestesport. Deriblant har hun ridd galopphester på Øvrevoll i Bærum. 

Under Klasseløpshelgen på Bjerke Travbane første helgen i september arrangerte Hest30 v/ Märtha Louise og Geir Kamsvåg et kjendisløp. Her var Tønne en av deltakerne og sammen med Kristine Kvasnes kusket hun en av hestene til Liv Haslie, Veggie Hanover. Veggie Hanover leverte et sterkt oppløp, og ekvipasjen endte på en flott 2. plass.

Dette løpet ga Tønne mersmak, og hun fikk lyst til å lære seg mer om travsporten. Dette får hun nå hos travtrener Anders L. Wolden på Bjerke Travbane. Wolden og hans team vil være Tønne sin mentor i veien mot kuskelisens. Se denne videoen fra en hennes første treningsdager på Bjerkebanen: