Rett spor - veien til vinnersirkelen

Skrevet av Marius Lundstein,  25.11.2019
Artikkelbilde
Vi anbefaler boken "Rett spor - veien til vinnersirkelen" som årets julegave.

Hva er oppskriften på en suksessrik travhest? Er det noen snarveier? Vi anbefaler "Rett spor - veien til vinnersirkelen" som julegave. 

Denne boken henvender seg til deg som er interessert i hest, særlig travsport. Veterinæren Anne Wangen, kusken Ørjan Kihlstrøm, kaldblodstreneren Jan-Olov Persson med flere svenske og norske forgrunnsfigurer forteller på en unik og åpenhjertig måte om sine respektive yrkeshemmeligheter, alt fra avl til hovslageri og moderne treningsmetoder. En rekke av kapitlene komplementeres med kommentarer fra forskere og eksperter som bidrar med de nyeste forskningsfunnene fra sine områder. 

Alle travinteresserte finner noe nyttig i denne boken. Ikke minst de som på ulike måter driver med travhester i praksis, og har ambisjoner om å utvikle seg i sitt yrke eller hobby. Dette er noe du trenger på vei til vinnersirkelen! Du kan lese et lite utdrag fra boken ved å trykke her. 

For bestilling hos DNT send navn, adresse og e-post til post@travsport.no. Merk e-posten med "Rett spor - veien til vinnersirkelen". Boken koster 400,-, og du betaler til Det Norske Travselskap via Vipps på nummer 598289.